Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку    
Вести са сајта

Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Уторак, 03.11.2020.
Састанак са новим министром за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, Мирјана Чизмаров, састала се у кабинету новог министра надлежним за послове грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томиславом Момировићем.

Састанак између представника Директората и Министарства, одржан је са циљем упознавања о будућим изазовима и пројектима у ваздушном саобраћају у РС, као и у циљу разматрања могућности за даље унапређење сарадње.

Министар Момировић је, између осталог, истакао да је пред њим захтеван и одговоран задатак, и да ће се потрудити да заједно са својим тимом, допринесе даљој модернизацији и јачању саобраћајне инфраструктуре. 

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Мирјана Чизмаров, нагласила је да ће Директорат, као независно регулаторно тело Републике Србије у ваздушном саобраћају, наставити да доприноси континуираном јачању безбедности ваздушног саобраћаја као и реализацији пројеката који су од државног значаја.


Назад на остале вести