Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку    
Вести са сајта

Саопштење NOTAM

Недеља, 15.03.2020.
Саопштење NOTAM

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије 14. марта 2020. године поднео је захтев за објављивање новог хитног ваздухопловног обавештења – НОТАМ, по основу одлуке о измени одлуке Владе Републике Србије број 4/1-06-004/2020, да се привремено забрани, односно ограничи улазак и кретање страним држављанима који долазе са подручја са интензивном трансмисијом болести ЦОВИД-19, и то: провинције Хубеј у Народној Републици Кини, града Дегу и провинције Северни Гјонгсанг у Републици Кореји, Швајцарске Конфедерације, Републике Италије, Исламске Републике Иран, Румуније, Аустрије, Републике Словеније и Републике Грчке, ради заштите од уношења заразних болести на територију Републике Србије.

Ова мера се не примењује на лица која су добила сагласност за улазак у Републику Србију од радног тела Владе које чине представници Министарства здравља, Министарства спољних послова, Министарства унутрашњих послова и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктруре.

Све додатне информације о мерама спречавања ширења корона вируса као и званична обавештења Владе Републике Србије и Министарства здравља Републике Србије можете пронаћи на њиховим званичним интернет страницама.

https://www.srbija.gov.rs/

https://www.zdravlje.gov.rs/

https://covid19.rs/

 


Назад на остале вести