Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку    
Вести са сајта

Покренута сарадња Директората са удружењем “Чеп за хендикеп”

Понедељак, 09.03.2020.
Покренута сарадња Директората са удружењем “Чеп за хендикеп”

Покренута сарадња Директората са удружењем “Чеп за хендикеп” Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије и удружење„Чеп за хендикеп“, потписали су протокол о сарадњи, који подразумева добровољно учешће у хуманитарној акцији, која делује на развијање друштвене свести и одговорности, како према животној средини тако и према особама са инвалидитетом. 

Прикупљени чепови од ПЕТ амбалажа продају се компанијама које се баве рециклажом тврде пластике, а затим се од добијених средстава набављају нова или половна ортопедска помагала за особе са инвалидитетом.

 Циљ ове сарадње је побољшање квалитета живота особа са инвалидитетом и залагање за остваривање пуног потенцијала сваке особе са инвалидитетом уз коришћење расположивих ресурса у заједници.

 

 

 


Назад на остале вести