Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Одржан годишњи састанак са Агенцијом за цивилно ваздухопловство Црне Горе

Понедељак, 10.02.2020.
Одржан годишњи састанак са Агенцијом за цивилно ваздухопловство Црне Горе

У Директорату цивилног ваздухопловства Републике Србије 10. фебруара одржан је годишњи састанак са Агенцијом за цивилно ваздухопловство Црне Горе, на ком је усвојен предложени план у области заједичког надзора и активности у ваздушној пловидби, утврђених предметом Споразума за 2020. годину.

Директорка цивилног ваздухопловства РС Мирјана Чизмаров и директор Агенције за цивилно ваздухопловство ЦГ Драган Ђуровић, од 26. јула 2019. године када је Споразум потписан, одржавају годишњи састанак ради разматрања извештаја о његовој примени и анализи остварене сарадње. 

 

Назад на остале вести