Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

Директорату уручено признање на Свечаној академији поводом дана РВ и ПВО

Среда, 25.12.2019.
Директорату уручено признање на Свечаној академији поводом дана РВ и ПВО

Поводом Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране 24. децембра одржана је Свечана академија у Дому ваздухопловства у Земуну.

Том приликом, генерал-мајор Душко Жарковић уручио је признање за дугогодишњу сарадњу са Ратним ваздухопловством и ПВО Војском Србије, директорки Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјани Чизмаров. 


Назад на остале вести