Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

У Директорату одржана изложба дневног боравка ,,Шекспирова’’ за децу и омладину ометену у развоју

Уторак, 17.12.2019.
У Директорату одржана изложба дневног боравка ,,Шекспирова’’ за децу и омладину ометену у развоју

У понедељак, 16. децембра 2019. године, у просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, одржана је продајна изложба предмета Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

Трећа по реду изложба организована у нашим просторијама, дозволила је запосленима да куповином неких од декоративних предмета помогну у даљем развоју Центра, који добијена средства користи за куповину материјала за рад у уметничким радионицама.

Разноврсни изложбени радови израђени од стране корисника Центра, део су активности који Центар спроводи кроз раднокупациону терапију, коју реализује кроз различите ликовне, керамичко-вајарске и текстилне радионице.


Назад на остале вести