Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије на састанку Сталног комитета EUROCONTROL-a

Четвртак, 28.11.2019.
Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије на састанку Сталног комитета EUROCONTROL-a

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров учествује на 52. састанку Привременог савета и 52. састанку Сталног комитета EUROCONTROL-а.

Састанци се одржавају 28. новембра 2019. године у седишту EUROCONTROL-а у Бриселу. 

Привремени савет и Стална комисија су највиша извршна тела EUROCONTROL-а која доносе одлуке о најважнијим стратешким, финансијским и оперативним питањима од значаја за деловање ове међународне организације. На поменутим састанцима сумирају се резултати Организације у 2019. године и усвајају планови рада И смернице за наредну годину. 

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије је била потпредсеница Привременог савета, и то два пута, у периоду 2015-2017 и 2017-2019.


Назад на остале вести