Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Комуникације у кризним ситуацијама - Радионица Европске комисије и Eurocontrol

Уторак, 12.06.2018.

 

Уторак, 12. 06. 2018.

 

Радионица Европске комисије и Eurocontrol на тему комуникација у кризним ситуацијама одржана је 18. и 19. 04. 2018. у Подгорици. Тема радионице је била важност добре комуникације свих учесника у превазилажењу кризних ситуација у ваздухопловству као и однос медија и ваздухопловних структура у кризним ситуацијама.

 

По позиву организатора један од спикера на радионици требало је да буде Љ. Савић, заменик SFP (State Focal Point ) Србије како би говорила на тему Комуникације у кризним ситуацијама у Републици Србији.

 

Како је Љ. Савић била спречена да учествује на скупу нашу презентацију је по упутствима аутора извршио Ж. Сивчев иy Eurocontrol. Презентација је наишла на изузетно добар пријем што је аутору потврђено у каснијој комуникацији.

Како је утврђено да су дискусије и презентације на ову тему биле врло корисне предвиђено је да се овакве радионице уврсте у редован распоред рада ЕАССС.

Радионици су из Србије присуствовали представници SMATSA доо па се опширније о овој радионици може видети на званичној интернет страници SMATSA доо.


Назад на остале вести