Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Одржан семинар о ваздухопловној медицини

Уторак, 22.05.2018.
Одржан семинар о ваздухопловној медицини

Одржан семинар о ваздухопловној медицини

 

 

Директорат цивилног ваздухопловства је у суботу 19. маја организовао и одржао другу по реду Обуку освежења знања из ваздухопловне медицине (АМЕ рефресхер траининг) која је била намењена овлашћеним лекарима (АМЕ), лекарима-консултантима и психолозима који учествују у ваздухоплвно-медицинским прегледима цивилног ваздухопловног особља.

Обуци су присутвовали лекари из Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хравтске и Србије. Семинар је омогучио јединствен начин размене професионалних искустава, обнову знања и добијање нових информација из домена ваздухопловне медицине.

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије ће наставити са одржавањем оваквих скупова, који су прилика за професионално усавршавање, са циљем да се и на такав начин допринесе безбедности ваздушног саобраћаја.


Назад на остале вести