Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Семинари о безбедности у ваздухопловству

Понедељак, 07.05.2018.
Семинари о безбедности у ваздухопловству

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије организоваће 09. и 11. маја традиционалне Семинаре о безбедности у ваздухопловству.

Циљ Семинара је да се ваздухопловна заједница информише о регулаторном уређењу, да се приближе нова сазнања, изврши освежење постојећих знања, размене мишљења и искуства, чују питања ваздухопловаца али и укаже на грешке које се најчешће дешавају у летењу.

Први Семинар биће одржан у среду, 09. маја, у 10,00 часова у просторијама АК „Иван Сарић“ на аеродрому Суботица, Чантавирски пут бб.

Два дана касније, у петак 11.маја, домаћин ће бити Јагодина. Семинар почиње у 10,00 часова у просторијама Спортске хале „ЈАССА“, Вука Бојовића бб.

Директорат позива све заинтересоване ваздухопловце да присуствују семинарима и освеже своја знања.


Назад на остале вести