Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Стратешко партнерство са Факултетом организационих наука

Среда, 16.03.2016.
Стратешко партнерство са Факултетом организационих наука

Факултета организационих наука Универзитета у Београду и Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије потписали су, у уторак 15. марта, трогодишњи Уговор о стратешком партнерству.
 
Уговор о сарадњи потписали су проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а и  Мирјана Чизмаров, генерални директор Директората цивилног ваздухопловства.
 
„Задовољна сам што Директорат као одговорна и успешна агенција наставља започету сарадњу са високошколским установама у Републици Србији. После уговора о сарадњи који смо потписали са Саобраћајним факултетом сада смо сарадњу започели и са ФОН-ом.  Студенти ће кроз стручну праксу моћи да унапреде своја знања, а најбољи од њих и да једног дана конкуришу за посао у Директорату цивилног ваздухопловства. Сигурна сам да ће наша сарадња помоћи да паметна деца Србије и после школовања наставе живот и рад у својој земљи“ - рекла је  Мирјана Чизмаров, директор Директората.
 
Декан Факултета организационих наука, проф. др. Милија Сукновић, истакао је значај сарадње две институције.
 

“Потписивање уговора о стратешком партнерству са Директоратом цивилног ваздухопловства Републике Србије од великог је значаја за Факултет организационих наука, пре свега за наше студенте. ФОН већ дужи низ година важи за најбољу високошколску установу и право нам је задовољство да ће знања и вештине стечене у областима информационих система и технологија, менаџмента и организације, операционог менаџмента и управљања квалитетом, које носе студенти ФОН-а, моћи да прикажу и унапреде у оквиру Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије” - изјавио је Милија Сукновић. 


Назад на остале вести