Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку    
Вести са сајта

Снижена накнада за безбедност на Аеродрому „Никола Тесла“

Четвртак, 03.12.2009.
Аеродром „Никола Тесла“ у Београду обавестио је Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије да је одобрио попуст на цену посебне услуге путницима - накнаде за безбедност. Попуст од 1,20 евра по путнику одобрен је на цену од 4,50 eвра. То значи да ће од 15. децембра 2009. године, када  одлука ступи на снагу, накнада за безбедност износити 3,30 евра по одлазећем путнику у који је укључен и ПДВ. Самим тим  убудуће ће и цена авио карата бити нижа.
 
Директорат цивилног ваздухопловства поздравља ову одлуку Аеродрома „Никола Тесла“ која је у духу општег тренда снижавања цена авио карата у Србији на свим линијама. 

Назад на остале вести