Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Милан Живановић преузео дужност в.д. директора Директората цивилног ваздухопловства РС

Понедељак, 28.01.2013.
Влада Републике Србије је на седници одржаној у четвртак 24. јануара 2013. године за вршиоца дужности директора Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије именовала Милана Живановића након што је прихватила оставку дотадашњег директора Небојше Старчевића. Влада Републике Србије констатовала је да Милан Живановић испуњава све неопходне критеријуме за постављење на место в.д. директора ДЦВ-а.
 
Примопредаја дужности започета у петак, обављана је и током викенда, када је и новопостављени директор Живановић преузео обавезе и започео обављање редовних дужности челног човека цивилних ваздухопловних власти.
 
Милан Живановић је дипломирао на Саобраћајном факултету у Београду, област - безбедност у саобраћају. 
После дипломирања, започео је каријеру професора-предавача саобраћајне групе предмета.
Од 1987. до 2000. године радио је у Градском саобраћајном предузећу Београд, где је прошао пут од инжењера, директора погона, заменика генералног директора и био на челу тог предузећа у време санкција и бомбардовања земље, у једном од најтежих периода ГСП-а. 
Од 2000. до 2004. године био је помоћник директора Агенције за обнову Београда.
 

Радио је и у Јат ервејзу и био директор Јат кетеринга. После издвајања овог предузећа из Јат ервејза 2005. године, успешно је руководио Јат  кетерингом четири године а предузеће остваривало изванредне резултате у пословању. 


Назад на остале вести