Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

Директорату златно признање за квалитет и пословни углед

Среда, 08.05.2013.
Међународна асоцијација за менаџмент и консалтинг „ОМАК“ из Париза ( OMAC- Otherways Managment Association Club - Paris) одлучила је да ове године у категорији „ Златно признање за квалитет и пословни углед“  ( The Golden Award for Quality And Business Prestige) награду додели Директорату цивилног ваздухопловства Републике Србије. 
Изборни комитет ове угледне међународне асоцијације је у образложењу награде навео да се ово престижно светско признање за 2013. годину додељује Директорату цивилног ваздухопловства на основу постигнутих резултата у области којом се ДЦВ бави,  пословног угледа, идентитета, успешног представљања на тржишту и  у међународној јавности. Директорат цивилног ваздухопловства је препознат као изузетно успешна пословна организација којој желимо да одамо признање за резултате и дамо подстицај за нове успехе, речено  је, између осталог, у писменом образложењу признања које је ОМАК упутио ДЦВ-у. 
Награда „Златно признање за квалитет и пословни углед“ једна је од седам категорија награда, које сваке године додељује ова међународна асоцијација најбољим  пословним организацијама и компанијама у свету.

Директорату цивилног ваздухопловства  Републике Србије признање ће бити уручено у Риму 24. јуна 2013. године, на  свечаности у оквиру Зеленог економског форума 2013, на којем ће учествовати компаније из преко 40 земаља. 


Назад на остале вести