Подношење рекламација путника преко веб форме на сајту Директората, више о томе на линку  Од 01.07.2023. године Републичка административна такса износи 1040,00 динара  Захтев за одобравање летења беспилотног ваздухоплова у својству странке у управном поступку подносе власник/корисник или оператер бесилотног ваздухопловног непосредно или преко овлашћеног пуномоћника  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку 
Вести са сајта

ДЦВ издао дозволу Атлас џету за чартере на линији Анталија-Београд-Анталија

Понедељак, 10.06.2013.
Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије издао је дозволу Атлас џету, турској авио-компанији за серују чартер летова на линији Анталија-Београд-Анталија. Овај авио-превозилац је тиме преузео део путника Скај ерлајнса, који је прошле недеље због банкрота обуставио летове.
 
У процедури је захтев Фрибрд ерлајнса за наставак серије чартер летова до краја летње сезоне 2013, на линијама Анталија- Београд –Анталија и Анталија-Ниш-Анталија.
 

Туристи из Србије чије је летовање било везано за Скај ерлајнс, немају разлога за бригу јер ће моћи без проблема да реализују аранжмане и отпутују на одмор у турска летовалишта. 


Назад на остале вести