Podnošenje reklamacija putnika preko veb forme na sajtu Direktorata, više o tome na linku  Od 01.07.2023. godine Republička administrativna taksa iznosi 1040,00 dinara  Zahtev za odobravanje letenja bespilotnog vazduhoplova u svojstvu stranke u upravnom postupku podnose vlasnik/korisnik ili operater besilotnog vazduhoplovnog neposredno ili preko ovlašćenog punomoćnika  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku 
Vesti sa sajta

Održan seminar standardizacije za ispitivače

Petak, 24.03.2023.
Održan seminar standardizacije za ispitivače

 U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, u periodu od 21.03-23.2023. godine, održan je seminar za ispitivače koji stiču, obnavljaju ili kojima važenje sertifikata ispitivača ističe u toku 2023. godine. 

Prvom inicijalnom seminaru standardizacije za sticanje sertifikata ispitivača (FE i TRE) organizovanom u Direktoratu u 2023. godini, prisustvovalo je 15 učesnika, dok je onih na seminaru standardizacije ispitivača koji produžavaju ili obnavljaju sertifikat (FE i TRE) bilo 18. 
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, ovakvim aktivnostima koje kontinurirano organizuje, dodatno radi na profesionalnom usavršavanju vazduhoplovnih subjekata čime se doprinosi unapređenju bezbednosti u civilnom vazdušnom saobraćaju u Republici Srbiji.
 

Nazad na ostale vesti