Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

U Direktoratu održana izložba Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

Ponedeljak, 26.12.2022.
U Direktoratu održana izložba Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju

  U ponedeljak 26. decembra 2022. godine, u prostorijama Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, održana je prodajna izložba predmeta Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, izrađenih od strane korisnika Centra u njihovim likovnim, keramičko-vajarskim i tekstilnim radionicama.

Peta po redu izložba organizovana u našim prostorijama, dozvolila je zaposlenima da kupovinom nekih od dekorativnih predmeta pomognu daljem razvoju Centra, koji dobijena sredstva koristi za kupovinu materijala za rad u umetničkim radionicama.


Nazad na ostale vesti