Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Održan seminar osposobljavanja kandidata za sticanje sertifikata ispitivača u letu

Ponedeljak, 05.12.2022.
Održan seminar osposobljavanja kandidata za sticanje sertifikata ispitivača u letu

 U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, 1. i 2. decembra 2022. godine, održan je seminar osposobljavanja kandidata za sticanje sertifikata ispitivača u letu.

Drugi po redu seminar za sticanje sertifikata ispitivača ove godine, kom su prisustvovali kandidati koji ispunjavaju preduslove za sticanje sertifikata ispitivača u letu, predstavlja aktivnost kojom Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, kroz kontinuirani rad na profesionalnom usavršavanju vazduhoplovnih subjekata, dodatno doprinosi unapređenju bezbednosti u civilnom vazdušnom saobraćaju u Republici Srbiji.
  

Nazad na ostale vesti