Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Direktorat u poseti Helikopterskoj jedinici MUP-a Republike Srbije

Sreda, 23.11.2022.
Direktorat u poseti Helikopterskoj jedinici MUP-a Republike Srbije

 Delegacija Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, na čelu sa direktorkom Mirjanom Čizmarov, posetila je 22.11.2022. godine, Helikoptersku jedinicu MUP-a Republike Srbije, u cilju razmatranja uslova za dalje unapređenje saradnje sa organizacijom koja se bavi obukom pilota helikoptera.

 Nakon održanog sastanka sa komandantom Helikopterske jedinice MUP-a Nenadom Nedićem, predstavnicima vazduhoplovnih vlasti RS predstavljena su tri nova Erbas “Super Puma” helikoptera, najnovije pojačanje Helikopterskoj jedinici, koje daleko premašuje kapacitete ostalih helikoptera koje MUP ima u svojoj floti.
 
 

Nazad na ostale vesti