Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Sastanak sa ambasadorom Narodne Demokratske Republike Alžira

Petak, 03.06.2022.
Sastanak sa ambasadorom Narodne Demokratske Republike Alžira

 Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Mirjana Čizmarov, sastala se 3.06.2022. godine sa ambasadorom Narodne Demokratke Republike Alžira Fatahom Mahrazom, i njegovom savetnicom Latifom Trai. 

 
U razgovoru, koji je održan na inicijativu ambasadora Mahraza,  razmatrana je inicijativa Alžira kao i uslovi pod kojima bi se, na obostranu korist, mogao obnoviti redovan avio saobraćaj između Srbije i Alžira. 
 

Nazad na ostale vesti