Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Poseta generalnog direktora vazdušne navigacije Republike Češke Jana Klasa

Četvrtak, 02.06.2022.
Poseta generalnog direktora vazdušne navigacije Republike Češke Jana Klasa

 Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Mirjana Čizmarov, sastala se 02.06.2022. godine, sa generalnim direktorom vazdušne navigacije Češke Republike Janom Klasom, glavnim savetnikom ministara iz Ministarstva saobraćaja Češke Adisom Šaranovićem, i zamenikom ambasadora Češke u Beogradu Miroslavom Čančikom.

Sastanak je održan u cilju predstavljanja kandidature g-dina Klasa za poziciju generalnog direktora Evropske organizacije za bezbednost vazdušne plovidbe (EUROCONTROL) u redovnom mandatu u periodu 2023. – 2027.godine, kao i u nameri razmatranja mogućnosti za dalje unapređenje saradnje između vazduhoplovne vlasti dve države. 
 

Nazad na ostale vesti