Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odeljenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link  
Vesti sa sajta

Direktorat obeležio slavu Sveti Vasilije Ostroški

Četvrtak, 12.05.2022.
Direktorat obeležio slavu Sveti Vasilije Ostroški

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije je 11.05.2022. godine, u svojim prostorijama, proslavio krsnu slavu Sveti Vasilije Ostroški.
Proslava na kojoj je upriličena molitva, osvećenje slavskog žita i rezanje slavskog kolača od strane protojereja – ctavrofora Branka Topalovića, održana je u krugu zaposlenih.
 
Domaćin krsne slave bila je direktorka Direktorata Mirjana Čizmarov.
 


Nazad na ostale vesti