Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Mirjana Čizmarov uručila plaketu „Najevropljanin“ 2020. godine

Ponedeljak, 21.12.2020.
Mirjana Čizmarov uručila plaketu „Najevropljanin“ 2020. godine

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov, je 21. decembra 2020. godine, u hotelu Crowne Plaza Belgrade, povodom dodele nagrada „Najevropljanin“, uručila plaketu prof. dr. Draganu Markoviću, redovnom profesoru Mašinskog fakulteta i predsedniku ITN grupe, za „Najevropljanina“ u oblasti nauke.

Nagrada „Najevropljanin“ prestižno je priznanje pojedincima za uspešan rad usmeren ka bržoj i svestranoj integraciji naše zemlje u Evropu, kojim je, 2016. godine, u oblasti evropskih integracija, nagrađena direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov. 


Nazad na ostale vesti