Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odeljenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link  
Vesti sa sajta

Evropska Komisija pojačava mere za jačanje pripremljenosti protiv virusa COVID-19

Četvrtak, 29.10.2020.
Evropska Komisija pojačava mere za jačanje pripremljenosti protiv virusa COVID-19

Evropska komisija pokrenula je 28.10.2020. godine dodatni skup akcija kako bi pomogla da se ograniči širenje koronavirusa. 
Mere imaju za cilj da se bolje razume širenje virusa kao i efikasnost reagovanja, da se pojača targetirano testiranje, poboljšaju pripreme za kampanje vakcinacije i omoguće što bezbednija putovanja.
 
Više informacija potražite na sledećim linkovima:

Nazad na ostale vesti