Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odeljenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link  
Vesti sa sajta

Održan online seminar za ovlašćene lekare

Petak, 16.10.2020.
Održan online seminar za ovlašćene lekare

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije je 15.10.2020. godine održao online seminar pod nazivom „The effects of the COVID-19 pandemic on the aviation community and on aircrew“, u organizaciji Evropskog udruženja za vazduhoplovnu medicinu (ESAM).
 
Usled situacije sa virusom COVID-19 i nemogućnosti  da se održe međunarodni kongresi iz vazduhoplovne medicine, ovakav format seminara predstavlja način da se lekari uprkos novonastalim okolnostima, kontinuirano edukuju.
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije prepoznao je važnost profesionalnog usavršavanja u domenu vazduhoplovne medicine, i u skladu sa tim, uputio poziv ovlašćenim lekarima da prisustvuju  programu vebinara u prostorijama DCV RS.
 
Prisustvom na vebinaru u DCV RS, uz poštovanje svih epidemioloških mera, naši lekari su bili u mogućnosti da aktivno učestvuju u diskusijama i  razmeni iskustava sa kolegama iz drugih država.
 
Direktorat civilnog vazduhoplovstva kao i do sada, nastavlja da podržava kontinuiranu edukaciju lekara u cilju promocije bezbednosti vazdušnog saobraćaja.
 

Nazad na ostale vesti