Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Održan seminar osveženja znanja

Sreda, 26.02.2020.
Održan seminar osveženja znanja

U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije 25. februara 2020. godine održan je Seminar osveženja znanja za Part-FCL ispitivača pilota aviona i helikoptera.

Teme seminara na kome je prisustvovalo 15 ovlašćenih ispitivača, odnosile su se na izmene Zakona o vazdušnom saobraćaju i Pravilnika o dozvolama, centre za obuku i zdravstvenu sposobnost letačkog osoblja, prava i uslove za sticanje sertifikata ispitivača, kao i načine sprovođenja, proveru stručnosti i procene osposobljenosti. 


Nazad na ostale vesti