Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Održan godišnji sastanak sa Agencijom za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore

Ponedeljak, 10.02.2020.
Održan godišnji sastanak sa Agencijom za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore

U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije 10. februara održan je godišnji sastanak sa Agencijom za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, na kom je usvojen predloženi plan u oblasti zajedičkog nadzora i aktivnosti u vazdušnoj plovidbi, utvrđenih predmetom Sporazuma za 2020. godinu.

Direktorka civilnog vazduhoplovstva RS Mirjana Čizmarov i direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo CG Dragan Đurović, od 26. jula 2019. godine kada je Sporazum potpisan, održavaju godišnji sastanak radi razmatranja izveštaja o njegovoj primeni i analizi ostvarene saradnje. 

 

Nazad na ostale vesti