Obaveštenje Direktorata za pilote paraglajdera možete pročitati na sledećem linku  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara  Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na   internet stranici Ministarstva spolјnih poslova www.mfa.gov.rs  Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o. - link   
Vesti sa sajta

Direktorat na Simpozijumu u Atini

Sreda, 11.10.2017.
Direktorat na Simpozijumu u Atini

Direktorat na Simpozijumu u Atini

 

 

Delegacija Direktorata civilnog vazduhoplovstva, koju predvodi direktorka Mirjana Čizmarov, učestvovaće u naredna dva dana u radu Simpozijuma o globalnoj vazduhoplovnoj saradnji.

Simpozijum u organizaciji međunarodne organizacije civilnog vazduhoplovstva (ICAO) održava se u Atini (11. – 13. oktobar), uz saradnju sa Upravom za civilnu avijaciju Grčke i Atinskim međunarodnim aerodromom.

Drugi Simpozijum o globalnoj vazduhoplovnoj saradnji je fokusiran na temi „Upravljanje promenema: izgradnja sigurne, bezbedne i održive vazduhoplovne zajednice“ i nudi jedinstvenu platformu za stručnjake u vazduhoplovstvu da razmenjuju svoje stavove i raspravljaju o mogućnostima i izazovima vezanim za svoje ekspertize.


Nazad na ostale vesti