Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије - 22.06.2018 17:22:38

Скраћен поступак прибављања сагласности за упис ваздухоплова чији је власник или корисник страно физичко или правно лице. Детаљно о томе на www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci 
Вести са сајта

Студенти у посети Директорату

Петак, 23.03.2018.
Студенти у посети Директорату

Студенти Саобраћајног факултета, Универзитета у Београду, предвођени професорком са Катедре за ваздухопловна превозна средства проф.др. Ољом Чокорило, посетили су Директорат цивилног ваздухопловства, у склопу редовне сарадње коју Директорат има са Саобраћајним факултетом.

Директорат је изашао у сусрет жељи студената да се упознају са радом и улогом Директората цивилног ваздухопловства у ваздушном саобраћају Србије. Тим поводом студентима су се обратили, упознајући их са радом ДЦВ-а, директорка Мирјана Чизмаров као и њени помоћници.
 
 
Студенти су упознати са регулаторном и надзорном улогом Директората у домаћем ваздухопловству, као и са стручном улогом коју српски Директорат има у међународним ваздухопловним институцијама.
 
Директорат цивилног ваздухопловства ће наставити своју вишегодишњу сарадњу са факултетима у Србији, како би и на овај начин допринео позитивним резултатима у едукацији будућих ваздухопловаца.
 
 

Назад на остале вести