Обавештење Директората за пилоте параглајдера можете прочитати на следећем линку  Нова издања образаца Одељења пловидбености можете преузети на следећем линку  Од 01.07.2021. године Републичка административна такса износи 900,00 динара  Услови за улазак путника у Републику Србију, укључујући и информације за путнике који долазе из држава са посебним ризиком од ширења заразне болести COVID-19, и путовање у иностранство се могу наћи на   интернет страници Министарства спољних послова www.mfa.gov.rs  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк 
Вести са сајта

Обука освежења знања из ваздухопловне медицине

Уторак, 10.05.2022.
Обука освежења знања из ваздухопловне медицине

 Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, у сарадњи са Ваздухопловномедицинским институтом, организује Обуку освежења знања из ваздухопловне медицине (АМЕ refresher training) која ће се одржати 27.05.2022. године у просторијама Института у Бајници, намењену овлашћеним лекарима (АМЕ), лекарима-консултантима и психолозима који обављају прегледе и учествују у доношењу оцена о здравственој способности цивилног ваздухопловног особља. 

Учесници обуке биће у могућности да размене професионална искуства и да добију нове информације и смернице за рад у областима ваздухопловне физиологије и менталног здравља. 
         
Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, сталним обукама које организујеу овој сфери, наставља да подржава континуирану едукацију из области ваздухопловне медицине у циљу повећања безбедности ваздушног саобраћаја.

Назад на остале вести