Podnošenje reklamacija putnika preko veb forme na sajtu Direktorata, više o tome na linku  Od 01.07.2023. godine Republička administrativna taksa iznosi 1040,00 dinara Zahtev za odobravanje letenja bespilotnog vazduhoplova u svojstvu stranke u upravnom postupku podnose vlasnik/korisnik ili operater besilotnog vazduhoplovnog neposredno ili preko ovlašćenog punomoćnika  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku   
Vesti sa sajta

Seminar o EASA standardizacionoj inspekciji

Petak, 27.01.2023.
Seminar o EASA standardizacionoj inspekciji

 U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, 27. januara 2023. godine održan je seminar o EASA (Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja) standardizacionoj inspekciji, namenjen organizacijama iz oblasti obezbeđivanja kontinuirane plovidbenosti i održavanja vazduhoplova.

Prezentacija je obuhvatila ključne teme kao što su promene standarda i operativnih praksi u radu odeljenja plovidbenosti i nadzor nad kontinuiranom plovidbenošću flote u registru Republike Srbije. Predavači ovog izuzetno posećenog seminara bili su inspektori za plovidbenost iz Direktorata Aleksandar Supić, Dobrica Vinčić i Boban Minić.

 

Nazad na ostale vesti