Zahtev za odobravanje letenja bespilotnog vazduhoplova u svojstvu stranke u upravnom postupku podnose vlasnik/korisnik ili operater besilotnog vazduhoplovnog neposredno ili preko ovlašćenog punomoćnika  Nova izdanja obrazaca Odelјenja plovidbenosti možete preuzeti na sledećem linku  Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara 
Vesti sa sajta

Sastanak sa novim ministrom za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu

Utorak, 03.11.2020.
Sastanak sa novim ministrom za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, Mirjana Čizmarov, sastala se u kabinetu novog ministra nadležnim za poslove građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislavom Momirovićem.

Sastanak između predstavnika Direktorata i Ministarstva, održan je sa ciljem upoznavanja o budućim izazovima i projektima u vazdušnom saobraćaju u RS, kao i u cilju razmatranja mogućnosti za dalje unapređenje saradnje.

Ministar Momirović je, između ostalog, istakao da je pred njim zahtevan i odgovoran zadatak, i da će se potruditi da zajedno sa svojim timom, doprinese daljoj modernizaciji i jačanju saobraćajne infrastrukture. 

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Mirjana Čizmarov, naglasila je da će Direktorat, kao nezavisno regulatorno telo Republike Srbije u vazdušnom saobraćaju, nastaviti da doprinosi kontinuiranom jačanju bezbednosti vazdušnog saobraćaja kao i realizaciji projekata koji su od državnog značaja.


Nazad na ostale vesti