Важна информација за путнике - MONTENEGRO AIRLINES  Семинар о безбедности у ваздухопловству презентован је на нашој интернет страници у секцији вести  Сертификација инструктора у области обезбеђивања обавиће се почев од 03. јуна 2021.године, детаљније у делу Обезбеђивање/Сертификација  Информације о условима за улазак путника у Републику Србију доступне су у форми НОТАМ-а на сајту Контроле летења Србије и Црне Горе Сматса д.о.о. - линк   Смернице о очувању менталног здравља ваздухопловног особља које је донео Директорат цивилног ваздухопловства РС, можете прочитати у делу Обавештења 
Вести са сајта

Дирекција за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине у посети Директорату

Среда, 16.09.2020.
Дирекција за цивилно ваздухопловство Босне и Херцеговине у посети Директорату

У просторијама Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије, у среду 16.09.2020. године, одржан је састанак са делегацијом цивилног ваздухопловства Босне и Херцеговине.

Директорка Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије Мирјана Чизмаров, помоћник директора Златко Мишчевић и члан Управног одбора Владан Косић, састали су се са новоименованим вршиоцем дужности генералног директора Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ Чедомиром Шушњаром, и помоћником генералног директора Стојанком Супић, у циљу разматрања могућности за даље унапређење сарадње између две ваздухопловне власти која је од обостраног значаја. 

Тема састанка, између осталих, била је изградња новог аеродрома у Требињу, који ће омогућити боље повезивање са Србијом и регионом, а чија је реализација планирана за крај 2021. године. 


Назад на остале вести