Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Споразума између Владе Републике Србије и Владе Канаде о ваздушном саобраћају

Понедељак, 19.03.2007.
Влада Републике Србије је на својој седници одржаној 1. марта 2007. године прихватила Изештај о преговорима за закључивање Споразума између Владе Републике Србије и Владе Канаде о ваздушном саобраћају, који су одржани од 5. до 7. децембра 2006. године у Београду.
 
Према информацији добијеној од Амбасаде Републике Србије у Отави, одржани преговори , су са канадске стране, оцењени изузетно успешним. 
 
Шеф преговарачког тима Владе Канаде, господин Надир Пател је у канадском Парламенту, пред више дипломата у Отави, изузетно похвалио спремност, стручност и гостопримство српског преговарачког тима , који је предводила госпођа Зорица Радосављевић. 
 
Свечано потписивање Споразума и његова ратификација се очекују овог пролећа. 

За успостављање директних летова између две земље влада велико интересивање у нашој дијаспори која живи и ради у Канади 


Назад на остале вести