Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Споразум о ваздушном саобраћају између Србије и Египта

Уторак, 29.05.2007.
Каиро, 29.05.2007.год. 
 
Република Србија и Арапска Република Египат парафирале су Споразум о ваздушном саобраћају, први билатерални споразум нове Владе Републике Србије. Споразум су парафирали, у име Србије госпођа Зорица Радосављевић директор Сектора за међународну сарадњу и ваздухопловну регулативу у Директорату цивилног ваздухопловства, и г.Нађи Салех, државни подсекретар за ваздушни саобраћај у Министарству цивилног ваздухопловства Египта. 
 

Овим споразумом се на најмодернији начин регулишу односи између двеју земаља у области цивилног ваздухопловства, чиме се стварају услови за напредак ваздухопловне привреде и већу безбедност путника. 


Назад на остале вести