Редован термин тестирања у процесу иницијалне и периодичне сертификације особља које обавља преглед обезбеђивања на аеродрому почиње од 15. јула 2019. године. Сви заинтересовани субјекти треба да поднесу захтеве Директорату најкасније до 08. јула 2019. године. Детаљније у делу Обезбеђивање / Обавештења и захтеви /Обавештење о редовном термину тестирања у процесу иницијалне и периодичне сертификације особља које обавља преглед обезбеђивања на аеродрому - јул 2019.Обавештење у вези са обављањем безбедносне провере је постављено у делу Обезбеђивање / Обавештења и захтевиУсвојене измене и допуне Закона о ваздушном саобраћају, више о томе можете видети на http://cad.gov.rs/strana/16551Скраћен поступак прибављања сагласности за упис ваздухоплова чији је власник или корисник страно физичко или правно лице. Детаљно о томе на www.cad.gov.rs/plovidbenost/obrasci  Објављено Упутсво за имплементацију Уребе(ЕУ) 2016/539 (PBN). Више о томе на www.cad.gov.rs/Vazduhoplovno osoblje/Letačko osoblje/Pravilnici.  Од 01. jula 2018. године Републичка административна такса износи 840,00 РСД   
Вести са сајта

Споразум о ваздушном саобраћају између Србије и Египта

Уторак, 29.05.2007.
Каиро, 29.05.2007.год. 
 
Република Србија и Арапска Република Египат парафирале су Споразум о ваздушном саобраћају, први билатерални споразум нове Владе Републике Србије. Споразум су парафирали, у име Србије госпођа Зорица Радосављевић директор Сектора за међународну сарадњу и ваздухопловну регулативу у Директорату цивилног ваздухопловства, и г.Нађи Салех, државни подсекретар за ваздушни саобраћај у Министарству цивилног ваздухопловства Египта. 
 

Овим споразумом се на најмодернији начин регулишу односи између двеју земаља у области цивилног ваздухопловства, чиме се стварају услови за напредак ваздухопловне привреде и већу безбедност путника. 


Назад на остале вести