Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Небојша Старчевић нови генерални директор Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије

Уторак, 27.01.2009.
Нови генерални директор Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије је Небојша Старчевић. Он је данас званично преузео дужност.
 
Одлуку о постављењу Небојше Старчевића на место генералног директора Директората донео је  Савет Директората  23. јануара на предлог  Владе  Републике Србије.
 
Небојша Старчевић рођен је у Београду  27. јуна 1964.године. Дипломирани је правник. Предходних година радио је у Јат Airways- у. Био је в.д. генералног директора, генерални директор а потом заменик генералног директора највеће српске авиокомпаније. 
 
Небојша Старчевић, функцију првог човека  Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије обављаће наредних пет година, како је и предвиђено Статутом . 

Назад на остале вести