Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

Делегација ЕАSA-e у Директорату

Четвртак, 01.10.2009.
Делегација Европске агенције за безбедност ваздушне пловидбе (EASA) боравилa је 29. и 30. септембра 2009.године у радној посети Директорату цивилног ваздухопловства. Циљ ове посете био је провера напретка српске ваздухопловне власти у процесу стандардизације са захтевима ЕАSА-е.
 
Представници ЕАSА - е Ђани Семенцатос и Георгис Мореитис,  током дводневног рада и  разговора са тимом Директоата предвођеним директором Сектора за сигурност и надзор ваздушног саобраћаја Предрагом Јовановићем,  констатовали су да је  Директорат цивилног ваздухопловства  остварио завидан напредак у процесу стандардизације односно  испуњавању захтева ЕАSА-е.
 
О тим резултатима Директората, чланови тима ове најзначајне ваздухопловне организације у Европи, обавестиће све ваздухопловне власти држава чланица ЕАSА-е. 

Назад на остале вести