Уредба о привремено резервисаним и привремено издвојеним деловима ваздушног простора ("Службени гласник РС", број 62/19) ступа на снагу 05.12.2019.  До 18. децембра 2019. године можете послати ваше примедбе, предлоге и сугестије на текст Предлог правилника о изменама и допуни Правилника о потврдама о обучености и сертификатима особља које обавља преглед обезбеђивања и центрима за обуку ваздухопловног особља у области обезбеђивања у ваздухопловству. 
Вести са сајта

ДЦВ издао дозволу Атлас џету за чартере на линији Анталија-Београд-Анталија

Понедељак, 10.06.2013.
Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије издао је дозволу Атлас џету, турској авио-компанији за серују чартер летова на линији Анталија-Београд-Анталија. Овај авио-превозилац је тиме преузео део путника Скај ерлајнса, који је прошле недеље због банкрота обуставио летове.
 
У процедури је захтев Фрибрд ерлајнса за наставак серије чартер летова до краја летње сезоне 2013, на линијама Анталија- Београд –Анталија и Анталија-Ниш-Анталија.
 

Туристи из Србије чије је летовање било везано за Скај ерлајнс, немају разлога за бригу јер ће моћи без проблема да реализују аранжмане и отпутују на одмор у турска летовалишта. 


Назад на остале вести