Od 01.07.2021. godine Republička administrativna taksa iznosi 900,00 dinara   Uslovi za ulazak putnika u Republiku Srbiju, uklјučujući i informacije za putnike koji dolaze iz država sa posebnim rizikom od širenja zarazne bolesti COVID-19, i putovanje u inostranstvo se mogu naći na internet stranici Ministarstva spolјnih poslova https://www.mfa.gov.rs/  Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu prezentovan je na našoj internet stranici u sekciji vesti   Informacije o uslovima za ulazak putnika u Republiku Srbiju dostupne su u formi NOTAM-a na sajtu Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Smatsa d.o.o - link   Smernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu Obaveštenja 
Vesti sa sajta

Evropska Komisija pojačava mere za jačanje pripremljenosti protiv virusa COVID-19

Četvrtak, 29.10.2020.
Evropska Komisija pojačava mere za jačanje pripremljenosti protiv virusa COVID-19

Evropska komisija pokrenula je 28.10.2020. godine dodatni skup akcija kako bi pomogla da se ograniči širenje koronavirusa. 
Mere imaju za cilj da se bolje razume širenje virusa kao i efikasnost reagovanja, da se pojača targetirano testiranje, poboljšaju pripreme za kampanje vakcinacije i omoguće što bezbednija putovanja.
 
Više informacija potražite na sledećim linkovima:

Nazad na ostale vesti