Direktorat je doneo odluke o produženju roka važenja ovlašćenja upisanih u sertifikat osoblja obezbeđivanja i produženju roka važenja odgovornih rukovodilaca za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu. Više informacija u delu sajta Obezbeđivanje/Obaveštenja i zahteviVlada Republike Srbije 08.05.2020. godine donela je zaključak kojim preporučuje avio-prevoziocima da zbog otkazanih letova usled vanrednih okolnosti putnicima izdaju vaučer na osnovu koga će moći da ostvare svoja prava. Više informacija u delu ObaveštenjaSmernice o očuvanju mentalnog zdravlja vazduhoplovnog osoblja koje je doneo Direktorat civilnog vazduhoplovstva RS, možete pročitati u delu ObaveštenjaPovodom situacije prouzrokovane pandemijom virusa COVID-19 Evropska komisija objavila je dokument gde se navodi da će odštetni zahtevi putnika biti tretirani u skladu sa vanrednom situacijom, koja oslobađa prevozioca obaveze isplate štete putnicima. Više informacija u delu ObaveštenjaDirektorat je objavio redovne termine sertifikacije za osoblje pregleda obezbedjivanja, rukovodioce za obezbedjivanje u vazduhoplovstvu i instruktore u oblasti obezbedjivanja u vazduhoplovstvu, detaljnije u delu Obezbedjivanje/Sertifikacija  
Vesti sa sajta

Radnik meseca, novembar

Utorak, 30.10.2018.
Radnik meseca, novembar

 

Radnik meseca, Novebar

       Katarina Klara Dakić, Savetnik direktora za ekonomiku u vazdušnom saobraćaju je radnik meseca novembra, zbog izuzetno zalaganja i angažovanja.

Radnik meseca, Oktobar

         Predrag Đorđević, Načelnik odeljenja za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu je radnik meseca oktobra, zbog izuzetnog zalaganja i angažovanja na primeni i tokom odita ,, One Stop Security".

Radnik meseca, Septembar

  • Nikola Šarančić, Šef Spasilačko – koordinacionog centra je radnik meseca septembra, zbog izuzetnog zalaganja i doprinosa u realizaciji vezbe „SAREX 39-18“.

Radnik meseca, Avgust

  • Biljana Vukosav

Radnik meseca, Jul

  • Vladimir Pavlović

Radnik meseca, Jun

  • Željko Dobrić

Radnik meseca, Maj

  • Nebojša Stanojević


Nazad na ostale vesti